Tillägg i debatten

Min kära syster Emmy berättade om hur kantarell-jarongen brukar gå till i vår familj. Jag bli bara tillägga att om man låtit sig övertalas av sin syrra i 21 år får man skylla sig själv. Eller? Va?


Att anteckna...

...hänger man för mycket blöt tvätt på Lindas spretiga lampa så kommer den förr eller senare att trilla framåt.


Bra!

Nu, Naomi Klein - No Logo

Tvättnyckeln..

har Linda och jag tappart bort. Nu har vi överlevt genom att köpa nya underkläder i sisådär tre veckor och ni ska veta att det blir dyrt i längden.

over


Öronpluggar is tha shit

Linda köpte ett par öronpluggar till mig i helgen. Jag älskar dem! Jag sover som en prinsessa och vaknar varken av larm eller annat. Därför har vi utarbetat en ny morgonrutin där Linda skriker mitt namn så högt hon kan samtidigt som hon puttar på mig våldsamt. Det fungerar utmärkt. Linda får lite merarbete bara=)

SMS från LL

LL var uppenbarligen uttråkad=).

20:14: Tränar do eller?

21:24: Varför svara du inte? Jag har tråkigt... låtsas ni att ni inte hör när jag ringer?

21:26: SKit samma jag har skit kul nu har fest... är själv just nu men Tomek kommer snart

21:27: Jag vet att ni gör något jättekul som jag inte får vara med på...

21:29: SVVVVVVVVAARRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAA!


Miss

Det har börjat en ny tjej på ett av mina jobb, uppenbarligen är hon så ordningsam att hon tvättar av all disk innan hon sätter den i diskmaskinen.

Resultatet av detta är att jag precis plockat ut 'ren' disk ur diskmaskinan för att i efterhand inse att den 'rena' disken aldrig var 'ren' och således fått börja rota i skåpen och försöka hitta och avgöra vad som faktiskt är diskat och vad som inte är det. Är det för mycket begärt att man vill se om disken är smutsig? Va?

Dagen

Nu har jag myskväll med datorn tillsammans med makrillsmackor, Kellogs K och te. Jag gillar egentligen inte te men det känns rätt just nu=).

Var på jobbet vid kvart i åtta, då visade det sig att min nyckel krånglade så mycket att jag inte kom in, istället fick jag sitta och vänta tills näste man kom vid halv tio. Kul.....NOT!

Nu är jag i alla fall ledig för dagen och ska läsa ikapp lite bloggar.

Puss och Kram

Det kom en ängel genom dörren...

...och ordnade min dator som ingen annan lyckats fixa. Har Ni datorproblem hör av Er till mig ska Ni få numret till en kille som slår allt annat. Yes!!!!!!!


Alltid något.

Tur att man inte behöver oroa sig för brottsvågen som drar fram på stränderna.......................

Spännande men dock ändå andefattigt...

...kan man kalla min 'mellan jobben' smoothie som innehöll bl.a: avocado, yoghurt, linfrön, havregryn, hallon, banan och köttbullar...


...okej sista var skämt, men alltihop smakade ändå köttbullar.

Andefattigt...

...kan man verkligen kalla min lunch som bestod av spenat, kokt medwurst och svarta böner. Matinspirationen efter semestern har inte riktigt infunnit sig hos Linda och mig än.

RSS 2.0