Porr och vampyrer

Nu är jag riktigt förbannad, vad är det med alla böcker, filmer, serier etc nu för tiden? Har alla som tillverkar dessa blivit mormoner? Varför måste man alltid vänta till säsong 3, bok 4 eller film 8 för att få se en ordentlig bra sexscen? Ibland kan huvudpersonerna inte ens få till ett hångel, alltid är det något i vägen, missförstådd, vampyrfasoner eller svårförstådd moralisk synvinkel. Jag inser till viss del hur de tänker: 'dra ut på det så länge som möjligt så spänningen finns kvar och vi behåller intresset', med vad FAN, det är min tid som går åt. Visa det i första avsnittet så jag slipper titta, läsa eller höra på skiten mer.

Som kuriosa kan sägas att inledningen till detta raseri var att jag insåg att Edward och Bella i Twilight inte kommer ligga med varandra förrens i bok fyra! FYRA! Det är ungefär 2000 sidor dit och minst fem år tills filmen kommer. SKIT är vad det är!

Nej nu ska jag kolla på youporn.

Världens finaste...

Helgen som gått va helt underbar mina finaste var här i Malmö och hälsade på.
Jag är ju inte fotogeniet i vårat gäng men måste nog trots allt säga att jag lyckade jäkligt bra så detta inlägget får helt enkelt bli ett bildspel, varsågoda..


Medans en annan jobbade och slet så var hela bunten i Köpenhamn och strosade och käkade gott men jag mötte upp dom sen var det öl i solen mmm inte alls illa=)



Snorre och K stod för underhållningen..








Meja(som har solbriller på sig) är den enda EVER som har fått vara i närheten av tobbes 2300kr glasögon..
Jag försökte komma underfull med hur hon bar sig åt men tror inte riktigt att jag grepade det..


På slappe söndagen så satte vi oss på Evelinas ekologiska cafe och åt frukost/lunch/fika.. mycket mysigt






Mycket nöjda med maten..



Men dagen efter var vi lite trötta och möra men inte Meja hon kom på klockan 05.20 på morgonen(natten) att hon ville gå upp.
Snälla som vi är så drog jag och K på oss kläderna och gick en runda med henne för inte inte väcka resten av husen..

Såhär fräsch var jag(NOT)


K var inte bättre...
Men Meja var mycket nöjd över att hon fått upp oss...Jag har redan planerat hur jag ska ge igen när hon blir 18 och vill sova till 13.00 på förmiddagen.. moha ha ha ha ..


Det här var iallafall våran mys helg i lite bilder, inte illa pinkat av en hobby fotograf med en kass mobilkamera ha??

Godnatt på er nu ska jag och Evelina sova, hon har klagat ca 20 min på att jag knappnar för hårt på tangenterna.... Puss och Godnatt...
//Linda


Stoppa pressarna!

Anna Hibbs har HÄRMAT Linda och köpt samma lila skor. Tolererar du detta Linda???

Arbeiten muss mann immer.

Är idag inne på min elfte arbetstimme, tydligen finns det inget mellanting, antingen är man arbetslös eller jobbar man 13 timmar om dagen=).

Jag trivs super på mitt nya jobb!

Skriver mer imorgon.

Tschuss


Malmö

Just nu befinner vi (Emma, LL, Linda Ewe och Meja) oss i en etta i Malmö. Emma blev nyss nekad mat-ansvaret, trots att det är spagetti och köttfärsås som står på menyn. Linda tvingar oss att posa i varje ny miljö vi intar, dessutom med en rörelsekänslig kamera som kräver absolut frysning. Ewe har intagit soffan och basar över chipsen samtidigt som hon spolar över läskiga, klychiga, töntiga och överdramatiska scener. LL är allmänt förvirrad och skriver CV. 

Det är alltså som det brukar vara när vi ses.

Puss från K 

Porr

Det var längesen jag var ute. Ungefär lika länge sen som jag bloggade. Som vanligt tappade jag bort mina vänner, men hittade, precis som vanligt, nya:) Nästa vecka ska jag skriva en pornovell ihop med en författare jag hittade..fortsättning följer på den..

I morgon åker jag & Meja till Malmö..fortsättning följer på den också..

Puss & godnatt/ Emma (K)

Skejting på hög nivå

Är det någon som kommer ihåg min period som skejtare? Eller period är nog att ta i, ungefär en vecka är mer sanningsengligt. I alla fall skulle jag se om jag hade några skills kvar igår då LL's pojkvän hade en skejtboard. Det visade sig att så inte var fallet.





Om Ni undrar varför jag inte hade skor så var det alldelses för riskabelt med klackar så jag fick ta av mig dem.
Tidigare på dagen hade vi druckit öl.

Och provat kläder, just på denna bild hade vi spenderat nästan 40 minuter inne på Monki så Ni förstår min uttråkade min.

Sen drack vi vin och åt pizza hemma hos oss.


Vi kom fram till att när man ska äta med oss är det måttot 'ät eller bli utan' som gäller, Kan även ana detta av bilden som togs ungefär 3 minuter efter att vi tog första tuggan.

Nu ska jag med LL och Tomek hem till G. Sen kommer jag tillbaka på fredag lunch då Emma och M (får vi säga namnet nu eller är det fortfarande kidnappningsrisk?) kommer ner. Ska bli super!=))

Yes

Jag kommer närmare snart är jag där! Peppar Peppar


PS Har Ni hört att Aqua ska göra comeback? Ngn mer än jag som fortfarande kan I'm a barbiegirl utantill? DS

Mobbing på alfapet.

Idag när jag i godan ro spelade ett parti alfapet på internet kom helt plötsligt fyra nya personer in (Emma, du vet den funktionen där man kan gå in och titta på andras matcher). Sen börjar de mobba tjejen jag spelar mot! Jag blir helt ställd, de säger massa fula saker, retar henne och frågar om hon är rädd. Efter en stund har jag återhämtat mig så pass att jag är beredd att sätta hårt mot hårt. Inleder med kommentaren:

-Det är bara personer med dåligt ordförråd som använder sig av svordomar.

Inser så fort jag skickat att detta inte lät så tufft som jag tänkte, därför fortsätter jag med:

-Himla moget och tufft att gå flera mot en.

Känner även här att jag inte riktigt får fram vilken kämpe jag verkligen är utan avslutar därför med:

-Stick nu tack!

Tur att man är artig in i det sista. Tyvärr försvann de inte utan förstörde min koncentration och hela spelet. Är detta inte skandal?


Veckans bästa

Om en arbetsplats som är väääldigt stökig:

-Det ser ut som ett kontor har kräkts här!




Detta tyckte jag var roligt.


Ouups

Jag tror Linda är arg på mig, i grund och botten handlar det om ett problem med nycklar, vem som har och inte har. Går egentligen inte förklara eftersom allt är väldigt komplext.

Återkommer.


SMS 07:13

'Om man glömmer smöret framme över natten, måste man kasta det då?'


Jag fnissar fortfarande lite.


Dagens kommentar...

...kom från Linda. Vi sitter på balkongen, läser varsin tidning och har inte sagt ett ljud till varandra på runt en halvtimma. Så helt plötsligt:

L - Tror du det finns någon i hela världen som kan slicka sig själv på armbågen?

(försök gärna, omöjligt)


Nytt stammis ställe=)

Hittade ett nytt stammis ställe idag, skulle vilja kalla det det lokala vattenhålet.
Jag och Evelina skulle bara ta en öl på den lilla lokala kroken nedanför dörren, vi var de enda(säkerligen under hela dagen) besökarna och blev därför mycket uppskattade.

När vi satt där och drack våra öl så kom gubben fram med en skål jordnötter vilket trevlig gest tänkte vi, problemet var ju bara att både jag och Evelina är mycket allergiska mot nötter och man vill ju inte verka oförskämd så jag fick sakta men säkert smyga ner nötterna en och en ner i min matlåda som jag hade med från jobbet och sedan kasta dem när vi kom hem.

Innan vi möttes upp på krogen så var meningen att vi skulle mötas utanför Evelinas jobb i stan så jag satt snällt på Burgerking käkade lite och väntade på henne, det visade sig efter ca en timma att hon glömt mobilen hemma och glömt bort mig ja ja lätt hänt tänkte jag NOT...

När jag skulle gå hem efter en hyffsat händelselös dag så går det förbi en gammal gubbe som tappar sitt tåg-pendlar kort mitt framför ögonen på mig varpå jag får syn på att kortet är precis nyinhandlat och håller en månad till jag hade sparat 2000 kr om jag hade behållt det(de går inte att spärra detta kort) men snäll som man är så springer jag efter gubben och säger att han tappade det.
Han plockar upp 150 kr och ger till mig varpå jag bestämmt tackar nej och säger att det är ju en självklarhet att man säger til om någon tappar något(jag hoppade över den lilla petitess att jag verkligen hade planer på att behålla/sno det) men gubben säger pront att det ska du ha lilla vän stoppar på mig 150 kr och gick.

Ja så nu kan man ju säga att det blev en riktigt bra dag=) efter detta så sår jag och väntar på Evelina(jag viste inte vid detta laget om att hon glömt bort mig) så stannar en kille till lite snabbt tittar på mina nyinhandlade skor och säger jävligt snygga skor bruden ha en fortsatt trevlig kväll, jag blev lite paff men glad främst för att han inte sa det på ett äckligt eller slibbigt sätt men också för att att han uppmärksammade det för mina skor är jävligt snygga.

Ja ja nog om mig, hoppas att ni haft en bra dag sovgott!!!
Kramar Linda

Jag visar lite bilder från det lokala vattenhålet=) Godnatt!!



Jag fick offra mig och åt 2 jordnötter detta resulterade i att vi fick springa hem till våran vän allergimedicinen.





Puss & Kram


Quick review!

Vilken underbar kväll vi hade. Det började på ett ställe vid Norreport, vi skulle beställla varsin öl men fann oss slutligen med den här istället:


När vi var klara gick vi vidare till nästa ställe för att möta upp nga av Lindas kompisar.
Efter det hamnade vi på en klubb som hette salt.

Vi blev lite suddiga, Lindas skor krånglade och vi kände att Donken var det enda rätta.


På tåget hem hamnade vi i händelsernas centrum och fick således en tågtur på runt 1,5 timme längre än vanligt.
Slutligen 05:11, var Linda lite trött och hade ont i fötterna.

Jag kände mig fortfarande rätt fräsch=)

Några timmar senare fanns dock inget kvar av detta.

Nu har vi solat hela dagen.

Hoppas alla har det bra!

Kramochpuss


Köpenhamn here we come!!!

Nu har jag och Evelina haft en underbar dag men mycket god fika,brunch och vin på balkongen men lite Thomas Ledin i bakrunden ja det är så man får tårar i ögonen men sant.. här kommer lite bilder på hur otroligt snygga vi faktiskt är.. varsågoda...


Evelina posar lite =)

Här kommer jag.. snygg väska va??

och inte tala om skorna =)
Det är så man får gåshud...

Igår så va jag och lilla syster(som var här igår och hälsade på) och shoppade mitt konto är nu mera 11.000 fattigare jag grät en skvätt över det igår för att jag hade sådan ångerst men sådant går snabbt över... om jag inte tänker på att jag hade kunnat åka till Thailand och tillbaka inkluderat hotell och mat för en månad för samma pengar.. ja ja

Nu ska vi ut och svira iallafall... bla träffa min nya kompis som livnära sig på att dansa(och nej hon är inte strippa hon dansar jazz och balett) så inatt blir det mycket drinkar och dans, jag lovar att återkomma imorgon..

Puss Puss //Linda

Uppvaknanden

Dialog runt 09:30 idag.

Evelina sätter sig spikrakt upp i sängen.

E -LINDA (går upp i falsett) vi har sovit till halv TIO(rösten spricker)
L - Gud, lugna ner dig
E - Nej vi hinner ingenting, allt är försört dagen är FÖRSTÖRD (falsett igen)


Detta var historien om hur jag blev väckt idag.

Jag har en stalker!!!

Igår när jag stod i butiken och jobbade så kom det in en kille och frågade efter en sko, som jag naturligtvis hade stenkoll på(som allt annat) så jag gick och hämtade den och gav den till killen då sa han att det va inte riktigt det kan ville utan ville fråga om han fick bjuda ut mig.

När jag säger att jag redan har en käreste(Danska och ljug) så STÄMPLADE han  sitt nummer på min arm innan jag han reagera(vilken idiot, stämpla är det nya kulspettspennan månne?)
När han efter en stund gick där ifrån så pustade jag ut för det första var han lite läskig och för den andra var han så kort så han gick mig knappt till tuttarna.

När han ca 10 min senare dyker upp men en ask choklad och en bukett blommor så ville jag nästan dra tll honom men service minded som man är så är det bara att bita ihop och hålla masken.

Ja ingen blev ju gladare än min sambo Evelina iallafall så nu har vi färska blommor på bordet=)


Nu ska jag sova godnatt!!!
//Linda

Lata ungdomar

Jag var på ett möte på ams idag, ett möte om jobbcoaching. Man kan sammanfatta mötet såhär: VILKA NÖTTER DET FINNS.

Killen jämte mig svarade på frågan om han söker jobb aktivt såhär: Nej det gör jag inte, jag är bara här för att få behålla min a-kassa. Jag trivs med att vara arbetslös, det passar mitt liv just nu.

Dessutom var det en massa gnäll, frågor som: Måste jag ta ett jobb om jag får ett? Måste man komma på alla möten? Varför är jag här?

Herregud.


Längesen man såg

Hur längesen var det man såg en grön systemetpåse? Jag såg en idag, den måste vara antik. Ägaren kanske har sparat den för att bara använda vid speciella tillfällen. Det kanske finns en markand för äldre systemetpåsar på blocket idag? Något för mig som arbetslös att tjäna pengar på.?Ska gräva vidare.


Bildspel




Nu var det längesen vi la upp bilder och eftersom Linda ALLTID envisas med att ta typ trehundra tycker jag att det är värt att lägga upp nga här, så Ni vet hur vi ser ut menar jag=).

Bye

Farmors goda mat.

Idag ska jag äta biff och löksås hos farmor och farfar, det är min favoriträtt tillsammans med allt annat som farmor lagar=)

Alla fem på samma ställe!

Nu sitter jag och stressar i mig dagens sista kopp kaffe (egentligen får jag inte dricka kaffe efter klockan åtta eftersom jag då¨får sömnsvårigheter och blir som en duracellkanin på ecstasy runt tiosnåret) Jag har ägnat dagen åt att söka jobb plus att jag hunnit med att arbeta lite åt mamma. Jag ska på en intervju imorgon, det är bara några få timmar men jag ser det som bättre än inget.

I går lyckades vi samlas alla tjejerna i ungefär en halvtimme, jag tror inte det har hänt på över ett år. Många samtalsämnen diskuterades bl.a, ofördelaktiga headerbilder, resor, div killar och såklart en massa smaskiga nyheter. Vi skulle träffas på Toftastrand eftersom Linda sa att de hande sconesbuffé. Sagt och gjort, synd bara att det visade sig att hon rört ihop dagarna och att söndagarna endast erbjöd Tårtbuffé. Detta gjorde ingen större skillnad, vi hade roligt, skrattade och njöt av varandras sällskap. Det var verkligen längesen.

Nu ska jag hetsa R och se om han vill gå ut på en kvällpromenad. Oddsen på att detta event kommer gå igenom är mycket höga och förmodligen kommer jag inte sticka näsan utanför dörren mer idag.

Hej då.

Nästan sommar...

...känns det som när man är ute. Jag har varit i trädgården hela dagen och sått blommor, det är vanligtvis inte min grej men jag kände mig så himla pysslig när jag vaknade. Sen har R och jag cyklat med tandemcyklen och köpt glass, mormor och morfar har varit här och klippt gräset. Toppendag helt enkelt.

Pussochkram


RSS 2.0