Är det någon mer...

...än jag som lyssnar på sommar i P1? När det drar igång vet man att det är riktig sommar. Nu ska jag sätta mig på balkongen med en kopp te och lyssna Tompa Ledin, hoppas han är bra.

Over&Out

PS

Bara för att Linda inte ska missförstå och jag ska få skäll. När jag upptäckte att mjölken var sur hällde jag ut den men sparade den kvarvarande gröten som jag sedan åt upp med ny mjölk (som inte var sur). Hon har nämligen under en längre period bannat mig varje gång jag slänger minsta lilla skalk på min smörgås eller lämnar en ynka pastabit på tallriken. Så mitt samvete är fortfarande rent!

DS

Äckligt värre.

Idag på morgonen skulle jag testa en ny gröt med quinoa (tydligen ska detta vara nyttigare än vanlig havregryn). Hur som haver, jag gör min gröt, spär på med mjölk och sirap och sätter mig lugnt tillbaka för att njuta. Tyvär visar det sig att gröten inte är så god, den har en distinkt skarp smak nästan besk. Jag tycker det är lite konstigt men förmodar att nyttiga saker smakar lite värre än vanliga hederliga snabba kolhydrater. Jag slukar mer än hälften innan jag långt bak i huvudet börjar förstå att det inte är gröten det är fel på. Tanken växer sig starkare och jag inser till slut att problemet är att jag sitter och äter riktigt sur mjölk till min gröt. Urk! Ingen bra start på dagen.

Dessutom.

...på tal om samma förstörda cykel går jag numer konstant och spejar efter någon form av olåst cykel att sno på plats. På så sätt kommer cikeln att slutas som Linda brukar säga.


Snablans.

När man väl efter mycket om och men har kommit fram till att man orkar ta med sig cykeln och laga den kan man ge sig fan på att man tappat bort nyckeln. Typsikt.

Wow

Jag har kommit på ett sjukt samband, helt via Facebook. En uppenbarelse nästan. Otroligt stolt är jag. Privatdetektiv är nog ett yrke för mig.

Dagens outfit

...har jag ingen bild på men ni måste tänka Er den. Jag är klädd i svart hög kjol, grått linne och kavaj. Till detta har jag tubsockar och gympaskor. Varför kanske Ni undrar? Allt kan härledas till ett tidigare inlägg där jag skrev om min förstörda cykel. Jag måste numer gå till jobbet och eftersom det är en bra bit fungerar inte konceptet med höga klackar. =)

Helgens dåliga nyhet...

..är att någon skar sönder mitt cykeldäck så att jag måste gå till jobbet. Kunde de inte lika gärna sno den så att någon annan i alla fall hade fått användning av den?

Helgens glada nyhet...

...är att LL och hennes pojkvän har flyttat in i grannhuset. Toppen tycker jag.

Dagen som sådan.

Jag var fin när jag drog till jobbet idag på morgonen eftersom jag jobbar som värdinna på kvällarna ibland. Halvvägs till jobbet blev jag otroligt kaffesugen och stannade därför till vid ett fik och köpte en latte. Jag insåg inte ens problematiken förrens jag skulle upp på cykeln igen. Hur kan man cykla, dricka kaffe och väja för trafik samtidigt? hitsorien slutade inte speciellt lyckligt då jag vid framkomsten till jobbet inte bara hade en latte över hela min klädsel utan dessutom ett skrubbsår efter att ha trillat av cykeln.

Senare på dagen var jag med om en sådan sak som i vanliga fall bara händer i roliga sketcher på TV. Jag sitter i telefonkö och diggar till lite skön väntmusik

-Du har plats 1 i kön

Fortsätter diggar

-Du har plats 5 i kön

Hajar till lite men förmodar att jag hörde fel första gången

- Du har plats 2 i kön

Det går framåt!

-Du har plats 58 i kön

Här la jag på, tyvär var ingen in närheten som jag kunde berätta denna roliga incident för, tur att bloggen finns.
Nu ska jag jobba vidare.

Bye

Nu så!

Måndag igen, nu ska jag iväg och träna.


(egentligen ska jag inte det men jag känner mig så himla duktig bara av att skriva det, jag tror till och med min kondis förbättrades lite bara genom de åtta orden)


En uppdatering rörande M

Igår blev det bekräftat att LL är bokning-av-hotell-ansvarig. Kursen går mot Halmstad om inte någon inom rimlig tid protesterar högljutt mot detta, Skulle LL kunna meddela när hon bokat och även nämna priset per person?

För övrigt finns fortfarande matansvarig och lekansvarig kvar.

SeeYa


Dagen från helvetet..

Idag har jag haft en piss dag allt har varit skit från arbetskolegor till lunchen och inte tala om tågresan.
Och en liten sak till jag har skaffat Dansk internet bank för det skulle vara så smidigt, det de inte förtäljde var att öppentiderna)jo det är sant danska internet banken har öppettider) är 08.00-21.00 vilket passande nog också är mina arbetstimmar.
Det finns heller inte någon möjlighet att nå dem på telefon förutom kontorstiderna som är 09.00-14.00 mycket generöst tycker jag NOT, men när man väl får tag på dem där så kan de inte göra några transaktioner över telefon för det är ju det internetbanken är till för(borde jag ju fattat).
Inte nog med detta så har inte Danskarna någon internetdosa som vi har utan man får välja en dator som komma bli den enda dator du kan göra transaktioner över(går på ip-nummer) och men tanke på att vårat internet har bestämmt dig för att ta semester och där med lysa med sin frånvaro då går inte detta så bra just nu.

Ja bitterfitta är nog ett namn som passar på mig idag men jag har mina anledningar.
Men efter lite fil, några smörgåsar, ett paket riskakor, en fight med Evelina och en halv chokladkaka så mår jag lite bättre.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte har ihjäl någon.
Föresten så var jag i London hela helgen as trevligt ska berätta lite bättre en annan gång, i helgen så ska jag till Sweden Rock inte heller illa.. ja ja God Natt!!!!

Kram Linda

Tre stadier av snarkning

Efter att ha sovit jämte Linda i snart tre månader har jag nu lärt mig att utskilja tre olika sorters snarkningar som hon har för sig.

1. Myssnarkkningar, kan låta hemtrevligt men skenet bedrar. Innebär i praktiken att hon 'flås-snarkar' en aktivitet som inte ´kan stoppas vare sig av slag eller snälla fraser. (Kan i vissa fall upphöra då man väcker henne, nackdelen är att de startar så fort hon somnar igen vilket tar ungefär 30 sekunder)

2. Gubb-snarkning, som Ni förstår av namnet är detta en högljudd aktivitet. Som exempel kan sägas att jag brukar drömma att vi har stora traktorer i lägenheten innan jag vaknar och inser att det bara är Linda. En rejäl väckning är enda boten på detta. På plus-sidan finns att när man väl väckt henne dröjer det åtminstonde fem minuter innan denna typ av snarkning uppkommer igen.

3. Sista stadiet har jag valt att kalla 'jag-ligger-fel'-snarkning. Denna är den typ av snarkning som är att föredra då den endast innebär att man behöver se till att Linda ändrar position. Dock kan detta även utvecklas till en dramatisk scen om Linda är på 'inte-röra-på-mig*-humör, men oftast slutar det lyckligt.

Over and Out

PS. Dessa stadier har jag kommit fram till under sömnlösa nätter jämte Linda 'the snorer' som är mitt senaste smeknamn på henne DS

Midsommarplaner 2.

Emma utnämns efter ett majoritetsbeslut till tårtansvarig.

Förslget att sova i bilen är jag personligen lite tveksam till eftersom Röda Golfen har luktat illa sedan övernattningen i denna som ägde rum midsommar 2004 (vissa andra ordnade då tältplatser men tydligen luktade det inte gott där heller=)). Jag är dock öppen för andra förslag. 

Lekansvarig och övrigmat-ansvarig saknas fortfarande, kanske ska vänta att bestämma till Bitsk Berit kommer hem, vågar inte tänka på vilken reaktionen kan om hon utelämnas ur planeringen=))).   

Midsommarplaner

Nu tar jag första initiativet till vad vi ska göra på midsommar. Jag föreslår att vi på fredagen är hemma hos mig eller Jonna. Vi käkar tre-rätters, har lekar och gör en midsommarstång. På lördagen kör vi sedan antingen till Borgholm eller Halmstad, där vi har bokat hotell.

Någon som har invändningar?

Hör av Er till mig, vart Ni vill på lördagen så ser jag till att boka hotell, hör även av Er om Ni önskar vara lek, mat, duknings eller plockaundan-ansvarig.=)

PS. Den som sedan blir utnämnd till lekansvarig ska kanske undvika bränboll med badboll då denna lek förra gången den genomfördes höll på att leda till fullt slagsmål=).

RSS 2.0