Idag har det varit en stressig dag...

...vid poolkanten=)

Förlåt mig!!

Jag har inte skrivit på toklänge verkligen inte min mening.
Har tyvärr inget att skylla på heller förutom att jag har fart fram och tillbaka från Malmö till Växjö ganska ofta för att ha mina dansgrupper.
Men det är äntligen slut nu jag saknar dom men inte detta farande fram och tillbaka.

Ja om det är någon som frågar så kan jag ju berätta vad som har hänt i mitt lilla liv, kanske inte så  jätte mycket men jag har börjat komma till ro på mitt jobb trivs faktiskt riktigt bra kan tom räkna på Danska.

Vissa dagar har varit bättre andra sämre som tex morgonen när jag hade varit hemma i Växjö över påsk jag satte mig på tåget klockan 05.30 (gick direkt från efterfesten,lagom pigg??) kom till Malmö station där jag var tvungen att byta tåg till Köpenhamn för att komma till jobbet, jag hade lite tid över till nästa tåg gick så jag gick och köpte en macka och kaffe som jag gjorde ett försök att äta upp men det gick inte pga fortrarande pågående bakfylla.
Efter att jag helt glömt bort tiden och fick börja spinga till tågen men hinner som tur väl är på tågen och sätter mig till ro, tåget rullar iväg och allt är frid och fröjd(trodde jag ja) tills jag hör i högtalaren: DETTA TÅG GÅR TILL GÖTEBORG då jag grips av paniiiik jag fick efter mycket om och med hoppa av i Lund och vänta på nästa tåg tillbaka till Malmö igen.

Jag hoppar snällt på tågen och den rullar iväg jag frår tag på någon som jobbar där och berättar som det är varpå hon svarar: Så säger alla studenter och der mig böter på nästan 200kr.
Jag blev så förbannad för det första så är jag inte student ser jag ut som en jävla student?? och för det andra så va det ju för faan sanningen ja ja ännu med förbannad,trött och sliten sätter jag mig på rätt tåg och åker mot Köpenhamn denna gången.

När jag kommer till jobbet så ringer jag in en extra anställd och beslutar mig för att tillbringa resterande dag på lagret(jag utrsrålade ingen skönhet och luktade inte heller som en hur dom nu luktar ja ja) jag fäller ut stegen som är ganska hög ni vet en sådan där stege som man fäller ut och kan klättra upp på båda sidor en sådan med hasp på mitten, det var bara ett litet problem att den lilla haspen i mitten satte jag aldrig i utan klättrar glatt längt upp på stegen när jag är på näst högsta steget så faller stegen platt med marken jag jag där efter jag slår mig så mycket att jag aldrig trodde att jag skulle kunna ställa mig upp igen huvudet slår jag i ca 4 skolådor och 2 hyllplan på vägen ner.
Som sagt ingen bra dag men jag lever och mår bra så man ska inte klaga för mycket.

Det  har hänt mcyket mer sen jag skrev sist men jag ska ta med lite bilder imorgon också... har bla varit i Stockholm och på HD färd till Jkpg osv, nu ska jag städa sen äta jordgubbar med glass Kram Kram //Linda

Det som inte dödar, gör dig starkare

Idag sa jag upp mig från mitt jobb, jag trivdes inte och tyckte det var onödigt att gå och vantrivas på ett arbete när jag egentligen flyttade ner till Malmö för att träffa nytt folk, skaffa en bra arbetsplats och testa en ny stad. Det känns bra nu men också lite läskigt, som tur är har jag lite backup-planer.



Kramar

Måndag hela veckan

Jag mötte upp Linda på stan efter jobbet, lite haldeppad efter en tuff dag. För att bättra upp mitt humör och varva ner satte vi oss på en uteservering, åt bruschetta och drack massa goda drinkar. På väg hem blev vi uppraggade av två frisörer från Wella som letade hårmodeller, jag väljer att tro att de valde oss för vår fina hårkvalité som syns på håll. Lindas mer realistiska teori är att de var helt desperata då deras annons hade tappats bort i tidningen och de stod utan modeller men med publik. Jag tackade jag men tyvär hann jag inte eftersom jag slutade vid halv fem imorgon. Attans, jag som var sugen på en förändring.
Nu har vi avslutat kvällen med lite tidningar, youtube och baileys på balkongen. Gråtit lite till Susan Boyle och något annat akustiskt tjofräs. Toppenkväll.

Pussochkram

Min fina pojkvän

Jag har en pojkvän som avskyr att cykla och gå. Därför är det extra fint att han denna hegen gav mig i present att vi skulle gå till min M&M sommarstuga, en promenad på runt tre timmar. För att göra presenten ännu mera speciell hade han anordnat en tipsrunda där frågorna handlade om honom och mig. Senare lagade han min favoritmat medans jag läste en bok, självklart ingick även efterrätt och kaffe utomhus i kvällssolen. Dagen efter åt vi en tidig frukost och gick sedan ut en runda i skogen och såg både rådjur, älgspår och möss. Slutligen cyklade vi hem och han sa ingenting fastän jag knappt trampade på hela vägen utan bara myglade. Sådana killar växer inte på träd!


Rapport från Skåne

För en stund sedan tänkte jag tanken att jag numer kanske var träningsberoende, detta efter att jag inte sagt upp ett träningspass som jag egentligen inte orkade gå på. Sen kom verkligheten ifatt mig, jag är alldeles för lat för att någonsin ens komma i närheten av att bli träningsberoende, men man kan alltid låtsas!=)

Mitt jobb går som de flesta vet sådär, denna veckan har det varit bättre och det är inte fullt lika deprimerande men fortfarande inte roligt. Anledningen till att denna vecka varit snäppet mildare är att de som i vanliga fall gör min tillvaro jobbig är i en annan del av Sverige.

I helgen ska jag få min födelsedagspresent av R, jag vet inte riktigt alla detaljer men jag anar att vi ska gå till Torsås by, hämta en cykel och sedan övernatta på hemligt ställe. Om vädret är fint kommer det bli en helt underbar helg.
Inte att förglömma är också att jag på fredag ska gå med mamma på aurumgalan, mamma är nominerad till årets företagare och jag ska vara med som support och framhejare=).

Nu ska jag träna.

Puss

2 dagar i skolbänken..

..räckte för att få mig deckad. Det var sjukt givande o intressant, men blev något långa dagar för en som är van att sova både fm o em. Nu är jag dock sjukt pepp på att ut o skriva resereportage, då vi hade en grymt bra föreläsare som belyste ämnet. Ska bara fixa en sån där ryggsäck man kan ha barnet i först.

Nu ska här lagas middag med vänner.

Hmmm, no money, no honey..men pasta + pastasås kanske kan vara en idé för fattiga studenter.

Trevlig helg/K

Jag är lite som ett lan..

..med bloggandet. Jag kopplar upp mig, kör i ett streck, stupar och sover ett par dagar. Dock dricker jag inte så mkt cola.

Hemma efter en timmes snack (teraput, ville jag inte ge mig på att stava till), börjar gå på sista refrängen där, skönt, bra för plånboken, men något vemodigt också. Skönt att få sitta o egoa om sig sjäv ibland. Firade mig själv med både vin o öl o nu är jag trött som en påse hö. Lillan plockade jag upp o nattade. Nu ska jag rulla ner vagnen innan jag själv kryper ner.

Kram banan

Ny teve, nya sniglar

Idag fick jag min nya teve o dvd. Glad i hågen över att få min morgonsoffa tillbaka lägger jag mig i soffan o trycker i gång den perfekta bilden. Jag morsar på Jenny & Anders och hälsar de välkomna till min nya  lya och väntar på att få något spännande att lyssna på..men...till min stora besvikelse märker jag att de (eller kanske inte de men några där bak) bjudit in en expert på mördarsniglar, vilket är morgonens tema. Ursäkta men va fan? Finns det inget som känns lite mer relevant att diskutera?!


/K

Vad menas med egentligen med ensamstående?

Är man ensamstående om man har sitt barn största delen av tiden, fast att man har delad vårdnad och det träffar den andra föräldern? Eller är det om man är helt ensam, ensam som i att adra förälder är död eller bor i ett annat land? Eller är alla som bor ensamma ensamstående? Kan man vara ensamsittande också? Om man sitter i rullstol eller kanske bara gillar sköna fåtöljer? Egentligen spelar det ingen roll, uttrycket känns ändå så kasst. Jag tänker bara på överfyllda askfat, kriminella trappuppgångar, socialbidrag och övervikt. Själv gillar jag att titulera mig singelmamma!

En annan sak jag fundera på är om uttrycket milf är positivt eller negativt laddat? Jag skulle hellre vilja vara en milttt - en mother I like to talk to. Till en början i alla fall. Och vart e pilfsen föresten?


Mår som jag borde..

Jag börjar att bli gammal.
Klarar inte riktigt detta, ha varit en riktigt trevlig påsk helg har tyvärr supit 4 dagar irad detta resulterar i att jag mår och ser ut där efter.
Men det är bara tt mita ihop och hålla masken jag ska berätta lite med djupgående imorgon för jag sitter på tåget hem till Malmö nu och är lite åk sjuk (visste knappt at man kunde bli det på tåg) ja ja så är läget iallafall.

Puss på er och gald påsk i efterskott

Update från K del 2

Det här har hänt:

Jag har pluggat, pluggat & pluggat. Eller naae, nu ljög jag. Jag har tänkt plugga, men inte skrivit ett dyft på det jag ska, utan nu börjat på ytterligare en bok. Nån som kan tänkas ge mig ett förskott, alternativt investera i min idé? Kommer bli feeeettt!

Meja har sagt HEJ och börjat dra mig i håret på morgonen för att jag ska vakna. Där jag odlar långt (det var lugg förut) har jag nu korta tussar (gillar att snooza).

Jag har bränt ansiktet i solen.

Jag har köpt en teve+dvd som kommer imorgon. Jihuuu! Har saknat Malou på mornarna.


Det här har inte hänt:

Dating. Min plan att träffa en heting för kvalitets- häng en gång i veckan har inte genomförts.

Min bok är inte på långa vägar klar, still broke.

Mitt konstverk hänger inte över soffan. Har inte ens börjat.

/K


Har jag berättat?

Robin och Erik var på fest, de kände inte så många så för att ingen skulle bli ensam gick de tillsammans på toaletten. När det är klara och färdiga känner de att saker kan missuppfattas om de går ut ihop. Därför ställer sig Robin bakom duschdraperiet och Erik knallar iväg. Precis när Robin ska följa efter kommer en ny stjärna in på toaletten. Robin stannar kvar, blickstill under hela akten. Till slut antar att han att killen är klar och börjar röra på sig varpå killen drar undan draperiet. Robin blir lite ställd men artig som han är tar han in hand, frågar hur läget är och går sedan ut.
Dagen efter sitter Emmy och snackar med samma kille, han berättar att det var en superkonstig kille på festen igår som gömde sig på toaletten. Emmy börjar ana oråd. När hon sedan kör hem Robin, Erik och Eriks flickvän frågar hon lite dikret om händelsen varpå Erik börjar asflabba. Flickvännen däremot, inte lika road använder sig av kommentaren:

-Erik för helvete, vad har jag sagt. Är du på fester utanför Grimslöv måste du bete dig!

Hur man tankar en diselbil med bensin.

Jag hade efter att ha lovat bort min högra arm fått låna mammas och pappas bil. Tänkte vara snäll och tanka denna, det händer inte så ofta. Rattar in på macken och ska börja tanka, men helt plötsligt går det inte att få ner munstycket i bilen. Blir lite konfundrad, trycker, letar efter specialknappar i en kvart innan jag till slut tvingas ringa pappa.

E- Jag kan inte tanka bilen, sista  locket öppnar sig inte.
P - (med darr på rösten) det är en disel, tankar du det?
E - Oj, litet misstag.

Har inte riktigt huvudet på skaft denna dag utan börja backa för att få tanklocket på rätt sida, kommer när jag backat och donat ett tag på att det inte spelar någon roll för man når diseln på samma sida. Jag tror aldrig jag får låna pappas bil igen.

Varför mitt lag borde ha vunnit tävlingen.

Konceptet på leken gick ut på att mitt lag på en viss tid skulle tugga på ahlgrens bilar och klistra fast dem på mig. Vi förlorade mot andra laget, men det visade sig när jag kom hem och började klä av mig kläder att tillräckligt många hade fastnat i min bh för att vi skulle vinna. Alltså BORD 1 vann egentligen.  Så det så.

Varför Emmy gick hem från S & J fest

Officiell orsak: Ett stagedive som gick fel, Emmy blev skallad
Inofficiell orsak: Hon hade sneglat en aningens för mycket på flaskan

Längesen sist, hur är det?

När jag får ett riktigt internet som funkar ska jag skriva ett inlägg om:

1. Bensin vs Diesel
2. Jannies och Sandras superfest förra lördagen
3. Hur man genomlider ett pass som heter 'muskler'

Over

Ingvar Kamprad Entrepenör(?) Agunnaryd - Ja, Ikea alltså!

Har man för många medbloggare eller är man inne för sällan om man inte ens orkar läsa alla inlägg på sin egen blogg??

Nu åker vi till Ikea o köper papperskorgar..hmm har man någonsin åkt till Ikea o kommit hem med endast det man åkt dit för att handla? - Nope. Nått jag inte kommer köpa (jag lovar Dig) är Ikeakonst. Den är inte okej,


/K


RSS 2.0