Tomt i bloggen

Att det bara är jag (Emma) som tycks skriva beror på att Linda har häcken full av leveranser och Ewe ligger nerbäddad i magsjuka och får inte gå ner på nedervåningen för sin mamma. Nu får ni hålla till godo med mig ett par dagar.

Serendipitet..

.. är ett ord jag stött på lite här och där sista tiden. Det är ett ord för fenomenet:när man letar efter något särskilt, har kört fast eller så, och sen bara springer på en lösning när man minst anar det. Bo Strömberg skriver en krönika i Smp och drar exemplet när Fleming hittade pencillinet när han inte hunnit städa i laboratoriet innan en resa- och svampen dödat en viss bakterie. Det gjorde han alltså via serendipitet. Bra ord!

Berit..

..Bjärrux eller Beiron, ja Jonna alltså, en i kvintetten (hon kallas för allt på B. lång historia som vi tar en annan gång), är ruskigt besatt av hajar. Hon pratar om dem, ofta och länge, tittar på filmer och nu har hon även börjat skicka klipp på FB, föreställande de farliga djuren.

Jag känner liksom att det inte är någon av oss som kan mäta sitt intresse med henne. När hon drar i gång haj- snacket är det så lätt att powernappa öronen, men det är ju inte så snällt, så jag tänkte efterlysa en haj-vän åt Bjärran. Är det någon som är intresserad av hajar kan jag fixa en haj-date.


Se hela bilden


Mmm..

.. då kan jag (Emma) - som för övrigt varit vaken sen sex i morse- inleda dagen med gårdagen som blev mycket trevlig på Deluxe. Tapasbuffén var god, men vinet var godast. Evelina delade med sig av sina tankar, om vad man kan stoppa i en killes urinrör. Detta efter hon visat med gester och ljudeffekter hur man kan göra för att få det att öppna sig. Hmm?

Nykomlingarna (för mig)- Emma, Matilda & Malin- var mkt trevliga. Även den omtalade Don Juan gillade vi. Från Deluxe till Teleborg ligger i dimma för egen del, men något säger mig bil med ett stopp vid Oxaträäan? (den kända fyllemats kiosken). Jag hoppas att någon av mina medbloggare kan fylla mina små luckor under dagen:)

Nu ska jag ta hand om Meja som krupit in under bordet med Rutger råtta mellan tänderna (eller där de kommer sitta). Behöver jag säga att jag helst vill äta en pizza, ta en alvedon, sätta på ipoden o slumra in?

Puss/K

Vin och tapasbuffe med brudarna!!

Det är inte illa man behöver lite vardagslyx tycker jag mer av det.
Idag ska vi sitta på De Luxe (lite av en favorit) och ha det mysigt... låt mig presentera kvällens sällskap...



Vi inleder med Evelina och våran besökande från Stockholm Emma Karlsson
Med kommer även..



Jag och Ellinor (Laguscht) Laag
Förhoppningsvis så kommer även dessa snygga brudar med..

                   Matilda till vänster och Emma till höger(mycket trevliga människor för övrigt) Hoppas att ni får en lika bra kväll som jag kommer att ha.

Kram Kram //Linda

Tur att det snart är påsk..

..då jag lyckats bli kyckling- gul i huvudet. Jag ser ut som 14 igen:( Nu ska jag o silverschampot in i duschen. Fortsättning följer..


/K


Omorganisering

När man inväntar ett jobb blir det mycket tid över till annat, dag har jag tex. omorganiserat ordningen på mina böcker i bokhyllan. Jag har nu ett system där alla böcker jag har läst står i bokstavsordning efter författare. Efter dem kommer kurslitteratur och sedan ditten och datten böcker (kokböcker, dekoration etc). Sen i hyllan jämte har jag valt att först ställa pocket som jag inte läst i bokstavsordning efter författare och sedan inbundna böcker även dessa i samma ordning som föregående. Sen slutligen har jag valt ut ett tiotal böcker som jag inte läst men som ändå tillhör den kategorin som man borde har tragglat sig igenom vid detta laget. Bl.a. Idioten, Krig och fred och Nana för att nämna några. Själva poängen ligger i att jag kommer ta med mig dessa ner till Malmö, eftersom jag inte har några böcker där måste jag läsa det som finns. Perfekt lösning!

Ikväll ska vi samlas på DeLuxe och fira med lite vin och god mat, det ska bli mysigt. Ponera att vi ses runt sex, det betydet att jag bara har sju timmar kvar att slå ihjäl. En baggis?!

Förresen läste jag ut Midvinterblot igår, läskig deckare men den stack inte nämnvärt ut ur mängden. Jag berättade igår hur jag irriterar mig på miserabla huvudpersoner. En annan sak som stör mig är att de alltid(!) ska ge sig ut på faliga uppdrag utan att säga till någon, de ska föreställa vuxna men beter sig som trotsiga barn. 'Jag tror jag vet vem mördaren är, han har torterat och våldtagit, hur ska jag lösa detta? Jag vet! Jag går hem till hans lägenhet på natten när jag inte kan sova och ser om jag hittar något, bra ide, jag kan inte berätta för någon för då skulle de säga att jag inte fick så jag bara drar.' Hallå!!!!! Hur trovärdigt blir det? Å ena sidan är man smart som hittar nya spår hela tiden å anda sidan är man puckad som en spånplanka då man inte kan konsekvensberäkna sina handlingar och inte se objektiv överhuvudtaget.

Slutligen, kan Ni inte ge mig lite bra boktips i kommentarerna så jag vet vad jag borde läsa.

Kram

Hjälp mig någon!!


Jag kan inte sluta äta dem....
Detta kommer att sluta i total räsebajs katastrof....

//Linda

En av livets stora frågor.

Varför måste alla, och då menar jag alla huvudpersoner i deckare vara miserabla? Det är för mycket alkohol, det är rökning och det är dysfunktionella förhållanden. Det blir tjatigt, finns det någon oskriven lag som tvingar alla deckarförfattare att diktera huvudpersoner som är olyckliga jämt och ständigt?

Camilla Läckberg är däremot en författare som bryter mönstret, även om jag tycker att hennes sätt att skriva är lite simpelt anser jag att beskrivningarna av hennes huvudpersoner Erika och Patrik ger lika stor behållning som själva deckargåtan.

Kan Ni komma på någon annan som bryter mönstret?


Bye



Förebilder

Förra veckan tittade jag på ett gammalt klipp från debatt där Blondinbella var med och skulle försvara sig för att hon la upp bilder på sin blogg där hon drack, problemet var att hon inte var arton och att hon var en förebild för många tjejer. Senare läste jag ett inlägg om just förebilder på UnderbaraClaras blogg och jag kom på på varför jag tyckte det var så olustigt att BB fick sitta och försvara sig över hur hon kunde dricka när hon var en förebild. Det är alltid bara tjejer som ifrågasätts som förebilder! Tror Ni Micke Persbrant har fått en fråga om hur bra förebild han själv anser att han är? Att han borde ta lite ansvar som Sveriges största skådespelare och inte supa ner sig och hamna i tidningarna eftersom detta kan påverka de som tittar på hans filmer negativt? Nej, likså den här Kleerup, känd musiker som säkert många ser upp till, har någon sagt till honom att han måste tänka på sig själv som förebild när han lägger ut debattartiklar om att man bara kan skapa bra musik när man är hög?

Först och främst vill jag belysa problemet att man inte själv får välja huruvida man ska vara en förebild. Kvinnor och tjejer  blir automatsikt detta när de blir kända eller får en stor publik och för dem är det inte tillåtet att balla ur, göra bort sig, röka eller dricka för mycket eftersom då ifrågasätts deras roll som en bra förebild. Vem bestämmer att man måste vara förebild bara för att man är känd från början?  Visst borde man tänka mer på vad man gör men samtidigt, hur man utvecklar sitt förhållande till alkohol, fest och cigaretter under sin uppväxt beror inte på en enda förebild utan istället på en helthetsbild man får av samhället. Det dricks sprit på Nobelfesten, föräldrar dricker oftast på ett visst sätt till och med kungabarnen festar och smygröker. En förebild kan därför inte dra hela lasset och absolut inte om de som måste tänka i dessa banor bara är tjejer och kvinnor.

Slutligen vill jag bara påpeka att unga killar behöver förebilder att se upp till precis lika mycket som unga tjejer. Så om vi ska fortsätta att kasta automatiska förebildsroller på de som syns i media eller på annat sätt är kända så ska dessa hamna hos både män och kvinnor.  Media ska ifrågasätta föebildsrollen lika mycket hos manliga som hos kvinnliga. Därför Janne Josefsson, nästa gång ett debattprogram handlar om alkohol, rökning eller bantningshets, ta dit en manlig kandidat, jag själv skulle gärna se Micke P försvara sin roll som förebild i relation till alkohol. Eller varför inte bloggaren Dennis som lägger ut tips på hur man bild smal (senast jag läste var det genom att inte äta på fem dagar) och samtidigt ger kängor hit och dit till kvinnliga bloggare som han tycker är för feta. Jag skulle mer än gärna vilja höra hur han försvarar sin roll som förebild, vidare vill jag gärna att du frågar honom om han inte 'romantiserar' bantningen genom att inte visa dess nackdelar? Andra exempel på möjliga programgäster kan tänkas vara Kjell Bergqvist, valfri manlig komiker (för att även kunna ta upp mobbingaspekten då de har en tendens att hugga på allt som rör sig), Patrik Sjöberg eller Dregen. Tror Ni inte detta skulle bli ett debattprogram utöver det vanliga?

/Evelina


Jag behöver en egen ekonom.. (gärna en snygg och vältränad)

Jag är ju nu mera sambo med en men jag skulle behöva att någon har hela ansvaret för min ekonomi för jag kan inte.
Nu borde jag verkligen spara... men nej jag unnar mig ALLT och då menar jag verkligen ALLT onödigt.
Man kanske skulle ha sitt samvete på axeln så varenda gång INNAN man köper någon så blir man tillsagd.
Men då kommer vi till nästa problem jag har ingen samvete eller iallafall inte starkt nog att säga nej till mig själv, jag tror bara att det finns en utväg ocg det är att:

Alternativ nr 1: Omyndigförklara mig (Problemet här är bara att inte ens min mamma eller pappa vill ha min ekonomi som sitt ansvar)

Alternativ nr 2: Gå i personlig konkurs ( då kanske man skulle se allvaret i det hela)

Alternativ nr 3: Börja plugga (då finns det ju inga pengar att ta)

Jag tror helt enkelt att man är för bortskämd men en hyfsat bra lön, man kanske skulle skaffa ett dåligt betalt jobb för att kunna få pli på sin ekonomi??

Om ni har några förslag så skriv gärna det i komentarerna.
Mvh Linda

Ps. Nu låter det som att jag är en kronofogdsoffer men riktigt så illa är det inte ännu, bara lite(ganska mycket) bra på att unna mig saker och ting.

Ta mig till havet..

.. eller i alla fall till ett varmare ställe. Är riktigt trött på kylan o snön nu. Gjorde några tappra försök förra veckan o låtsades som att den inte fanns. Gick runt i skinnjacka och converse, men det missgynnade givetvis bara mig själv som blev förkyld och även magsjuk- igen.

Nu har jag och Meja åkt med mamma & pappa till Växjö för att ladda batterierna. Jag har sovit tre hela nätter och börjat drömma igen.

Ikväll blir det tårtkalas, smask!



P.s de här bilderna hittade jag i mammas dator. De föreställer
en flåttig Evelina som dök upp på Lagerlunden* direkt efter ett Barks*- pass.

*= Lagerlunden är ett "fin"- fikeställe i V (eller öl ställe på kvällen, minns inte vad vi gjorde där).
*= Barks är ett korvhak.

Hastalavista!

Mensvärk & måndags trött

Ja ingen possitiv anda idag inte...
Jag har mensvärk fast jag inte har mens och jag är trött för att det är i början på veckan jag gillar inte måndagar och inte tisdagar heller för den delen.
Livs gnistan tänds inte förän på onsdagen så nu är det baar 2 dagar kvar och det är ju possitivt =)
Det enda som ska bli trevligt idag är att jag ska hem till Karlsson (som är hemma från Stockholm denna veckan) för att äta tårta det ska bli mysigt.

På onsdag så ska vi tjejer ut och äta det ska bli mysigt jag hoppas att alla vill gå till De Luxe för det vill jag.
Vi ska dricka en massa rödvin och äta mycket god mat.
Sen på Fredag så ska ajg åka till Malmö för då kommer Jonna och Scott och hälsa på det ska bli trevligt jag hoppas på att Karlsson också vill följa med då ska prata med henne om det idag.

Ne nu kommer det in en massa kunder i hallen måste rusa återkommer senare med förhoppningsvis lite mer possitivitet.

Puss och Kram //Linda

Smärta

Jag brukar ju inte röra på mig, men jag har ju nu börjat att simma. Men i fredags var jag med min syster på en halvtimmes styrka och sen bodycombat i en timme. Just nu har jag så ont att jag bara vill l igga still och jag kan inte sträcka ut min ben. Smärta!

Objuden gäst i min säng!!!

Igår så var jag och Josefine på afterwork jätte trevligt drack rödvin och åt god mat och snackade en massa skit, efter det så skulle jag åka hem hade jag tänkt mig men mötte upp Evelina (som redan var nådigt rund om fötterna).
Så vi gick hem till Anna drack lite rödvin till.

Sedan så gick vi ner till Lagerlunden eller jag och Anna gick och Evelina zick zackade ner.
Där var vi någon timma sedan så skulle Evelinas syster skjurtsa hem oss men det slutade med att Evelina stannade kvar och jag och hennes pojkvänn(efter att jag tvingat honom gå till min bil och hämta ett bromsok som jag var tvungen att ta hem till pappa)åkte hem med Emmy.

När jag kommer hem ganska städad men också hyffsat rund om fötterna så böjer jag mig ner innanför dörren för att hälsa på hunden(min lillasysters) jag tyckte inte att han såg ut som sig själv men jag tänkte äää han var bara lite oborstad så jag gick och la mig.
Jag vaknade mitt i natten runt 5 tiden av att jag känner att något står över mig jag slår upp ögonen och där står en GIGANTISK hund så jävlar stor så jag skriker rakt ut och fattar ingenting helt plötsligt så är det 3 hundar i min säng.
Så jag springer upp och ska väcka min syster och fråga vad som händer där jag tar tag i min syster och skakar i vad jag tror är henne så vänder sig en anna tjej om och blir prcis lika rädd som jag hon har aldrig sett mig och jag aldrig henne.
Efter att vi båda skrikit rakt ut så kommer mamma inspringande och förklarar att deras nya kompisar Anna och Jonas från skåne är och hälsa på hemma och oss och bestämmde sig för att sova över även deras 3 döttrar och 2 hundar ska altlså sova över och där..... precis där börjar saker och ting klarna lite för mig bitarna faller på plats och mitt hjärta slutar slå dubbla slag.

Så efter att jag väckt hela huset så presenterar jag mig lite fint för våra gäster (dom måste ha trott jag jag var(är) spritt språngande galen) och sedan går jag och lägger mig utmattad men lättad.

Här kommer en bild så ni kan förstå nästan vad jag såg som en stor skugga över mig mitt i natten..

Okej kanske inte riktigt men jag lovar inte långt ifrån...

Ha en ftrsatt trevlig Lördag mina vänner och glömm för guds skull inte melodifestivalen...
Kram Kram //Linda

Afterwork med brudarna...

Idag blir det afterwork med Jossan & Ullis det ska bli kanon trevligt jag älskar att sitta på De Luxe och dricka en massa vin och snacka skit, till det så ska det bli tapas buffe det är inte heller fy skamm.

Här ska jag presentera både Jossan(och jag)


Och lilla Ullis


Och sist men inte minst Tapas buffen=)


Trevlig helg på er för det ska jag ha...
Puss & Kram //Linda

Födelsedagen..

Min, blev riktigt trevlig. Middag i ghettot o massa trevliga presenter. Bl.a. fick jag en ipod av Annika!!! Bästa presenten någonsin, min är sönder sen länge. 

Den enda som inte uppskattade gästerna var Mejse som aldrig sett så mycket folk i vår lägenhet förut och blev något stissig.

Tack i alla!

Nu ska vi äta lunch med farmor (Mejas).

Så här fina var vi:



P.s Meja har en snigel på sin klänning, vilken hon tyckte var
väldigt konstigt.

Trevlig dag på er!

Grattis Karsson

Idag Är det Karlssons dag hon fyller så mycket som 23 jordsnurr.

Vi gratulerar dig Karlsson



Vi älskar dig K

Ha en bra dag Kram Kram

Premiär

Premiär för mig Jonna på bloggen, ville bara säga Grattis Grattis Karlsson.

Jag skrev ett inlägg innan men råkade radera det och jag orkar inte skriva igen

Min dag..

..är det idag. Alltid kul att fylla år! Hade lite svårt att sova trots att jag vet av erfarenhet vad som väntar:) Meja verkar också veta vad det är för dag, då hon sovit som en stock i två timmar. Nu har jag hunnit en massa nyttigheter, ätit upp mina nougatkex, druckit kaffe och även hunnit plugga lite. Tack för det! Ikväll blir det middag med vänner.

På återseende!


Im born, born, born. Born to be alive.

Idag vaknade jag 06:05. Nu är klockan 10:34 och jag har gjort mer eller mindre allt som jag skulle göra idag, så vad ska jag göra nu? Förslag mottages tacksamt.

Numero uno !

Mitt forsta inlagg! Nu blir det lite svart for det finns inga a a eller o pa denna datan. Jag befinner mig i Mexico och har ser tangentborden annorlunda ut minsann.
Jag har vart ute och rest i en och en halv manad nu- vilket ar helt fantastiskt. Natt som inte ar lika fantastiskt ar att jag knappt haft en god nattssomn under hela denna tiden.
Vi borjar i Honduras. Dar  vaknade jag av tuppen varje dag. Han borjade vid klockan fem sen hade han en liten halvtimmes paus. Det kandes som han korde nan form av torterings teknik for nar man trodde att han hade slutat sa borja han skrika igen.
Har i Mexico har jag vart med om lite allt mojligt. Vi bodde pa ett hotell dar dom holl pa att renovera ( dom borjade hammra vid 6 pa morgonen). Vi hittade ett fint boende pa stranden (trodde vi). En bungalow som var ganska enkel, det var mer som en trahydda nar jag tanker efter. Det blev storm pa kvallen och det borjade regna in. Sen har ju tuppen halsat pa har ocksa.
Sov gott!

update?

Nee inte ens det kan jag bjuda på. I mitt liv har det inte hänt mycket sista veckan, där av min frånvaro. Kommer ni ihåg att jag blev matförgiftad? (I´m still there) sen började Meja spy o sen jag igen..ungefär så kul har vi haft det.

Men en sak är mycket trevlig och det är att mamma o pappa kommer på fredag. Då ska vi äta gott o bli bortskämda!

Nu blir det en runda alfa, sen bingen. Natti!

Jobbjobbjobb

Nu har jag ett jobb! Jag är så himla glad!

PS. Senaste dealen jag och Linda gjorde rörande vår gemensamma bostad gick ut på att jag fick ha ett limegrönt duschdraperi och en toaborste i samma färg medans Linda får en svart toasits, vår lägenhet blir mer och mer lik en hallicklägenhet från 80-talet för varje dag som går, men jag gillar det! DS

Frukost Macka på Mc Donalds

Idag på morgonen så betalade jag 54kr för 2 st frukostmackor på Mc Donalds är inte det jävligt dyrt?
Hade jag lagt till 6kr så hade jag fått dåde juice och kaffe till båda två va det ingen som kunde ha upplyst mig om detta?
Jag blir vansinnig för det första så är priset hutlöst och för det andra så tycker jag att personalen ska ha mackorna färdiga vid klockan 09.00 när dom öppnat så man inte behöver vänta 20 min på en j***a smörgås hade jag hoppat in genom rutan och brett den själv så hade gått fortare.

Ja ja nog om detta det var kanske inte så farligt men jag tycker att om det tar sådan tid så ska iallafall personalen vara trevliga, jag ska tillägga att jag var mycket trevlig blev inte arg förrän jag åkte där ifrån.

Fortsatt trevlig dag på er jag ska gå på bio idag med hela min familj sen ska vi ut och äta tillsammans, mysigt va??
Puss och Kram //Linda

Skor och skotjuvar efterlyses!!

När jag väl ska ta tag i mitt liv och börja träna så blir jag bestulen på mina nya skor vad är detta???
Ska man inte kunna ha sina ägodelar i ett offentligt rum??

Jag skulle träna på Friskis & Svettis (vilken inte hör till vanligheterna) och ställde lite oskyldigt mina skor i skorhyllan bland alla andra skor.
När jag en timma senare och helt utslagen skulle ta mina skor och gå hem så ofanns dom i skohyllan.
Det var uppenbarligen inte bara jag som tyckte att skorna var toksnygga, det var bara en liten petitess att det var JAG SOM BETALADE SKORNA  jag blir så förebannad när människor ska ta saker har man inte pengar nog att köpa så får man faantamig vara utan.

Tack för mig//Linda


Jag ÄLSKAR solen =)

Jag kännde hur humöret började falla när jag var här på jobbet då gick jag ut i solen i 2 min och bara lapade in och det gjorde susen vill jag säga.
Jävlar vilket gott humör jag blev på, och ruggigt trevlig mot alla kunder också.
Tänk vad lite sol kan göra, borde kanske flytta till något varmt land då skulle man kanske alltid ha så här mycket energi.

Idag ska jag åka till Göterborg en snabbrunda för att senare rusa vidare mot Malmö och försöka lokalisera mig lite jag hittar absolut ingenstans där måste lära mig detta jag har halva söndagen på mig, hoppas att det räcker.

ÅÅÅ jag blir så fylld med kärlek när det är snö och sol ute vilken tur att det är alla hjärtans dag idag.
När jag var tillsammans med Nalle så tyckte jag att det var jätte mysigt det va den dagen när man verkligen tog sig tid till varandra och bara mös och lagade mat.
Nu när man är singen så ser man det bara som ett komersiellt jävla jippo.

Om jag skulle göra något för att fira så tycker jag att det ska vara något lite halvgulligt hemma som tex en toarulle med hjärtan på, tror att jag ska gå och köpa en sådan.
Kanske fyller det min och Evelinas lägenhet med lite kärlek =)


Jag vill iallafall önskar ett en härlig alla hjärtans dag!!

Kram på er //Linda




Hellohihejhejsan

En förmiddagsuppdatering, har precis varit på en rekryteringsträff på ams, gick bra jag gör mig bättre i person när jag får möta arbetsgivare än bara över ett anonymt mail. Nu ska jag snart åka ut till Limhamn för en arbetsintervju och senare ikväll ska jag först jobba och sen käka pizza med Andreas och hans vän. Vi har världens godaste pizzor precis nedanför vår lägenhet för bara 39(!) kronor. Livsfarligt.

Overandout


Uppdatering

Hallå, nu befinner jag mig återigen på bibliotekets datorer då vårt bredband inte funkar än. Jag har haft en bra dag, började dåligt då jag av misstag råkade ha omkull Lindas perfekt vikna klädhögar (ni vet hur nojjig hon är, alltid ett jäkla tjat=)) Till slut lyckade jag ta mig ur förskräckelsen och vika ihop dem någolunda igen. Sen var jag och skrev in mig på ams, himla trevlig personal! Nu ska jag snart dricka vin med Andreas.

Bye


PS Jobbet igår gick bra, först fick jag en ny kompis på stället jag satt och tog en öl på innan, sen snackade jag med vakten under hela mitt timlånga arbete, sen gick jag hem och somnade. Utmattad efter mitt hårda pass=) DS

Farligt läge!!

Jag har börjat se varje manlig gestalt mellan 20-30 som kommer in här på jobbet som ett sex objekt, jag tror nästan att detta kan vara en hälsofara, idag kom jag på mig själv stå och nästan drägla över en kille i 30års åldern som kom in det värsta är att det är ren instingt för han så inte bra ut över huvudtaget.

Jag tror att jag ser det bara för att så gärna vill, man kan nog jämföra det med när vargen i Nalle Puh ser en kyckling kropp springa omkring istället för Lille-skutt.



Ha en bra dag!!
Kramar Linda

Apan..

.. i Popcirkus är grymt rolig! Måste ses!


Apan..

.. i Popcirkus är grymt rolig! Måste ses!


Beroende... av Extra Drops

Jag har blivit beroende av Extra Drops kan bara inte sluta äta dom jag har klippt 5 askar på 3 dagar jag tror inte att det är hälsosamt.
Saken i sig kanske inte är så farlig det är bara konsekvenserna och det är att man blir så förbannat skitnödig det är inte alls roligt speciellt inte om man har 10 timmars arbetsdagar.
Varför i hela friden kan dom inte skriva med större bokstäver att ÖVERDRIVE KONSUMTION KAN HA LAXERANDE VERKAN ska det vara så jävla svårt??



 Jag tycker att detta är en viktig fråga speciellt när dom gör dom så goda så att amn inte kan låta bli.
Föresten har ni smakat dom med smak av vattenmelon?

De är dessutom bra för tänderna=)
Jag har lite skräckblandad förtjusning till detta karameller.

Kram Kram
//Linda

Rekord

Idag har jag förmodligen slagit mitt personliga rekord i hur tidig det går att vara till ett jobb. Ni som känner mig vet vilken extrem tidspessimist jag är men nu sitter jag på ett café som ligger vägg i vägg med stället jag ska jobba på vid 20:00. Problemet är att klockan endast är  16:55. Med andra ord har jag endel tid att slå ihjäl. Förslag någon?

Ciao

Rätt ska vara rätt

Märk väl Linda att jag nu tar en toarulle från mina föräldrar ner till Malmö och har således betalat min toaskuld för denna månad.

Linda anser att man endast är berättigad till två stycken 'rutor' när man har kissat. Jag hävdar att man behöver tre, Linda och jag har kommit överens om att jag varje månad ska betala tillbaka en toarulle för denna extra 'ruta' som jag använder vid varje toalettbesök. Vidare har vi också arbetat fram ett regelverk för 'nummer två' dock är omfattningen av denna för stor för att utveckla i ett blogginlägg men innehåller variabler som svårighetsgrad, yttre omständigheter, varaktighet och bakgrundsinformation. När arbetet kring denna är slutfört ska Ni få den fullständiga versionen.

Slutligen ytterligare ett inlägg i 'dåligt bordsskick-debatten' som jag anser är ett relativt begrepp, visst smaskar jag, vilket är en form av dligt uppförande men samtidigt kan man ifrågasätta huruvida din vana att ta en halv macka, lägga tillbaka en del, bre på lite smör och toppa med en halv skinkbit där även denna överblivnina halva åker tillbaka till de andra. Fortsättning följer när du  sticker ner en sked i valfri maträtt och äter detta på direkten. Jag anser inte att du ensam kan leka 'veta bäst' när det gäller bordskick och uppförande utan att ta i beaktning dina egna fel och brister. Sen har både du och jag förmågan att skärpa till oss när vi är ute och äter eller med okända folk. Därför kan vi väl deklarera för de som läser att vårt dåliga matuppförande endast uppstår då vi är ensamma eller i sällskap med personer vi känner väl.

Nu ska jag till Malmö, ska jobba ikväll=).

Det finns ju Göteborgs kex men var är Malmö kexen?

När jag och Evelina var i Malmö så såg jag bara ett kex(och då ska vi tillägga att det var inget gourmet kex utan snarare ett rån eller kanske högsta graden ett saltkex) var är alla kex i Malmö da utrotningshotade eller?
Bor där bara wangsters och gangsters?
Ja och jag och Evelina då...
Sen har vi då Karlsson the gangster i Sthlm som håller ställningarna...

Tack och hej!!

Varför inga kex??

Varför ska medelålders män komma in och stöta på mig på jobbet jag gillar de inte alls... riktigt jävla äckligt.
Men jag tror att jag har kommit på det bästa tricket när en 40 årig gubbe kommer in och sliskar så brukar jag fråga jaha vad jobbar du då? så svar han något...... jaha då måste du ju känna min pappa eller... han  kanske är några år yngre än dig.
Då brukar dom gå och gör dom inte det så få man be dom dra åt helvete på ett sånt bra sätt så dom nästan längtar dit... till helvetet alltså=)

Jag önskar en fortsatt trevlig dag!!
Mvh Linda

Linda har fel

Vill dementera smaskandet som Linda påstår i föregående inlägg. Eller inte dementera men snarare tillägga att Linda har en otroligt låg gräns för vad ´smaska´är. Hon tycker tex att henns lillasyster sväljer 'högt'. Dessutom uppstår bara mitt dåliga bordsskick när jag sitter och gör något annat samtidigt som jag äter. Lindas vita lögner är permanenta oavsett var hon är.

Overandout

Tyvärr mina vänner så vill jag inte ses!!

Tyvärr så känner jag inte för att träffa mina vänner för tillfäller inte Evelina iallafall detta pga att Robbin som hon har pussats med ligger i magsjukan, jag vill heller inte träffa Ellinor(laguscht) pga att hennes filip också är magsjuk.
Ja då var det bara Ullis kvar för sen så har jag inga fler vänner.

Det har börjats med en otroligt dålig vana här på jobbet och det är att åka till gottegrisen efter lunch och köpa en påse var konsekvenserna till detta är att man varje dag sitter och är helt spyfärdig och knappt kan röra sig, ingen höjdare detta måste få ett slut.

Ne.. over and out
Kram Linda

Anställnings intervju på Din sko

Hej och hopp!!

Vilken dag jag hade igår vaknade 05.40 i Malmö klädde på mig lite fort och drog hem mot Växjö för att jobba (vilket jävla farande) jag grabbade med mig lite frukost på donken.

Jag han med så jäklar mycket under dagen gå på möte,sälja bilar,organisera mitt kontor, gå och träna ett svettigt pass och sedan få ett telefon samtal från Din sko att hon tyckte att jag verkade som en trevlig tjej varpå jag svarade: jajjemen jag är en riktigt trevlig tjej.
Det va ju tur att det inte skrämmde iväg henne.
Ja det återstår att se hur det går, jag kan se mig själv i en skobutik(jag är nämligen sko beroende) det kan gå riktigt illa måste nog tänka efter lite först.

Ja mina kära vänner då var det tisdag dagarna bara flyger iväg man hinner inte riktigt tänka efter.
Får man verkligen ut allt man vill av dagen??
Jag och Evelina satt och diskuterade mina respektive hennes dåliga sidor och kom fram till:
Evelinas dåliga sida(sidor) är att hon har ett dåligt bordsskick och därtill hör smaskningen. Och är inte så stark på den sociala fronten.
Min dåliga sida(sidor) är tydligen att jag skapar stress i min vardag för att jag tycker om att stressa, och så är det faktiskt jag mår bra när jag frå stressa men det är ju igentligen helt idiotiskt.
Sen drar jag kanske lite för många vita lögner(jag är ganska bra på det).

Ja ja nog om dåliga saker jag tror att man mår bäst av att se sig själv som en riktigt bra människa, i fortsättningen ska jag bara se mig själv som en bra människa.

Rapport från Malmö...

...eller egentligen från Grimslöv eftersom vårt internet inte funkar ordentligt än och jag var tvungen att kolla min mail. Jag sitter och väntar på att börja kräkas. Detta kanske låter konstigt men jag var utsatt för en kupp igår.  R ringde och berättade att han hade blivit matförgiftad men att han slutat kräkas. Jag knallar i godan tro hem till honom för att pyssla om. När hans mamma sedan kommer hem berättar hon att hennes teori är maginfluensa!!! En mycket värre diagnos som dessutom  är väldigt smittsam speciellt när man har pussats med objektet i fråga. Så därför sitter jag här och vänta. Inkubatinstiden på magsjuka kan vara allt från en timme till ett dygn. Överlever jag till halvtio ikväll utan spyor har jag således klarat mig. Hoppas!

Puss&Kram

Nån som är sugen på en för-date?

Sitter o läser att låååångt reportage om Carola i Filter. Där kommer det fram att hennes assistent brukar för- data killar åt henne för att "se om de är något att ha". HA! Vilken grej. Ska skaffa mig en för- daterska! Här finns ingen tid att förlora.

Grattis Lagusht..

Igår fyllde Ellinor (Lagusht) Laag 23 år vi säger grattis i efterskott och önskar en fortsatt trevlig födelsedag.
Jag slänger in en bild på henne så om ni ser henne på stan så kan vi ju dunka till henne i ryggen och påminna henne om att hon snart är närmare 30 än 20.



Detta var under sommarhalvåret hon har inte riktigt lika "fin färg" i ansiktet nu..

Kram på er!!
//Linda

Att sluta jobba är inte så lätt!!!

Inte som man tror iallafall...
Idag hade jag möte med mina chefer om vilken dag jag ska gå osv, nu när man har lägenheten,alla saker ink kläder i Malmö så drar det ganska mycket att vara där men samtidigt så ha man jobbet kvar hemma..
Ja en jävla röra med andra ord =)

Och det är inte så lätt att komma överens om något där båda parter är helt nöjda.. jag vill gå så fort som möjligt för att på börja allt nytt och cheferna vill att jag ska vara kvar så länge som möjligt, Ingemar försökte få igenom en uppsägningstid på ett halvår.

I helgen så sak iallafall jag och Evelina åka till Malmö och på Lördag så ska vi gå på våran första fest sedan flytten det ska bli kanon roligt.
Man kan ju hoppas att där är lite trevliga människor också, om inte så brukar vi klara oss ganska bra med oss själva och vår egna fin fina humor.

Ja vi säger så..
Kram på er!!
//Linda

Jag har fått ett jobb...

...som varar i två timmar. Jag ska dela ut broschyrer i två timmar. Yes!

Jag ringde..

två av mina medbloggare som befann sig i en bil någonstans utanför Hässleholm. Evelina var mycket upprörd, då Mc Donalds hade slut på både glass och paj, något som positiva Linda tyckte var helt okej, då de faktiskt fått varsin (ganska god) citronmuffin. Ewe tyckte att man borde kunna räkna med en viss standard på Donken, vilket jag håller med om. Ladda upp med paj om glassen är slut ffs.

I övrigt blev min hörsel (om möjligt) ännu lite sämre, då tjejerna skrek till rätt var det var, då Linda hade lite svårt att hålla sig på vägen. Ewes farfar har tydligen börjat prenumerera på vår blogg, trevligt trevligt! Detta då han inte spelar brige ONLINE, vad jag förstod. Soft! (Önskar att min mormor o morfar skulle vilja köpa dator). På tal om dator och den (ursäkta) något äldre generationen- så har Linda blivit bluffad på sin mormor och morfars laptop då hon lämnade in den på lagning för ynka 800:-. "Det kunde ta låååång tid" hade mannen sagt och nu svarar han inte i telefon. Synd.

Jag skulle även vilja klämma in en efterlysning å Lindas vägnar. Hon har jobbat som danslärare på Swing i Streetdance (men det är nog inte så noga vad det är för dans) åt 12-13 åringar. SÅ är det någon därute, som känner sig manad, att ta över detta glada och livliga gäng? Swing ligger i Växjö och arbetet är för närvarande idiellt, men man får träningsoverall och fri tillgång till gymmet. Varsågod att sök, först till kvarn!


Nu ska jag göra ett bildreportage. Tack o hej puss & kram


Min unge..

...äter barnmat, bajsar (jag ber om ursäkt) bajskorvar, kan stå och har slutat äta på nätterna. Hon kan jollra och klappa mamma på kinden (jag vill tro att det är medvetet men det skulle kunna vara några slintningar) men shit! När hände detta?!


Bajs är skit och jag är kär i Kristian Luuk

Hade bestämt mig. No shit! Hade istället tänkt prata om min nya kärlek Kristian och popcirkus, men så sitter han i rutan o snackar skit. Det var ju dumt. Men Kristian, han är ju inte bara rolig han är jävligt sexig också. Har jag inte tänkt på. Tänk att få sova mellan honom och Carina..sexilux liksom.

Snart kommer apan.

Min aptit har kommit tillbaka. Tack Kristian, nu slipper jag dricka buljong.


Mkt bajs just nu...

...därför tänker jag försöka hålla mig borta från ämnet=). Men jag lider verkligen med Er, i alla fall Emma, Linda du har bara något hobby-illamående. Emmas å andra sidan, det var the real shit!. Dessutom berättade Robin idag att när han kom hem från Bulgarien så bajsade han blod och han hade fortfarande inte sarmonella, bara ngn vanlig 'turist'-bakterie. Nu blev detta ett inlägg om bajs ändå. Fan. 


Ciao. 
 


Mycket bajs!!

Det har varit mycket bajsprat här i bloggen på senare tid, men det är bara bra bajs går alltid hem och är alltid roligt.
Och när vi ändå är inne på bajspratet så spinner jag vidare.

I fredags så var jag iväg på hockey med jobbet vi satt i vip rummer och blev serverade 3 rätters det var bara ett litet problem att kycklingen var ortoligt saftig(ganska rosa) alla puttade undan sin kycklig för utom jag som tänkte att äää vad faan jag blir aldrig dålig av matoch tog en extra bit.


Men det fick jag igen den dagen jag och Evelina skulle åka till Malmö evelina har ju berättat det innan i bloggen men det är svårt att beskriva när man blir så bajsnödig att man skulle kunna hoppa över lik.

Så jag tror att jag har fått sarmonellan jag har kollat upp symtom för dett och det stämmer ganska bra överens men hur jag mår:

- Illamående
- mjältförstoring(hur ska man kunna veta det?)
- vattniga, voluminlösa diarreer
- illamående

Unda om man kanske skulle ta och kolla upp detta?

Återkommer snart Kram Kram...


Matförgiftning grad max

Jag berättar för att Egon tvingade mig (och även jag känner att historien inte bör gå i graven- eller jag utan att ha berättat den).

Lördag natt.

02.15- Vaknar. Mår smått illa. Somnar om igen.
03.40- Spyr och skiter på mig i sängen. Vaknar, när allt är typ klart. Funderar inte ens på att hinna till en toalett.
03.47- Gråter.
03.55- Duschar.
04.05- Slänger ut bajs o spy lakan på balkongen.
04.15- Skrattar. Tänk om jag hunnit köpa min nya säng och spytt/bajsat ner den. Tur i oturen, sover fortfarande i mitt ex säng.
04.20 Spyr igen. Men hinner till toan.

Så här fortlöper det i ett dygn. Hade jag tur hann jag till toan, men inte alltid. Nu mår jag bättre och imorgon ska jag städa.

Hett tips: Ät aldrig- aldrig aldrig någonsin- förgammal svamp. Kan döda dig!

Spraydate igen!

Det är ju inte min grej, haha. Jag funderar på att lägga ut min användare+ lösenord här, så kan de som vill gå in o läsa mina mejl. Att få en massage eller att bli matslav är bara små erbjudanden kan jag lova. Folk är fan inte kloka. Var finns de normala människorna som bara vill data lite? Trodde det vat de sidan var till för.

För övrigt dricker jag te med buljong i. Varning: drick aldrig god cola samtidigt som äckel- päckel buljong. Tar man fel kopp och är inriktad på att få söt cola i munnen, går inte besvikelsen från buljongen att beskriva i ord. Gråten är nära.

Adjö!


Jag hade glömt..

..hur otroligt svag man blir av magsjuka. Jag har bajsat och spytt i två dagar. När fan ska det försvinna? Jag orkar inte mer.

Drygt.

Vad segt det är att söka jobb, idag fick jag avslag på en anställning jag sökte i slutet av december. Jag vill ha jobb NU!


Vår Nya Lägenhet!





Linda körde ner, hon blir lite nervös när ngn annan kör.



Vi stannade och köpte lite kaffe och smågodis.



När vi kom fram fikade vi med mormors bullar och för gammal funlight-saft som Linda hade köpt för fem kronor på Citygross.



Jag lärde Linda ett trick som innebär att man alltid ska titta i botten på bullen innan man väljer, ju mer flott, destomer god fyllning innuti.



Sen funderade vi en stund på huruvida vi någonsin kommer våga använda vår gasspis med tillhörande gaslucka. Pappa B berättade att man kunde bli av med allt hår om man hade en gasläcka (som man inte visst om) och råkade tända på ugnen.



Detta är vår alternativa service, allt är second hand (utom den blå muggen ni ser, den är Lindas. Hon vägrade flytta med om hon inte fick ha en stor mugg att dricka kaffe ur.)



Dessa gardiners vara eller icke vara har orsakat mest gräl mellan Linda och mig, jag tycker de är urfina, Linda urfula. Vi har kompromissat genom att lägga frågan på is och inte ha nga gardiner än så länge.



Här ser Ni en bit av Lindas soffa och lampa, för att dessa skulle få följa med var mitt krav inga tevekanaler (för dyrt). Se även hur många roliga fönster vi kan titta in i på andra byggnaden=).



På vägen hem käkade vi på Burger King, its da shit! Donken kan slänga sig i väggen!

Nu, en runda alfapet.

Byebye

Kristianstad

Såhär rädda var Linda och jag när vi var cirkus tre mil utanför Kritianstad, mitt i ingenstans, körandes omkring i en lastbil i vad som bara kunde beskrivas som en kohage av sämre kvalité. Vi hade ringt på ett par sängar som vi skulle köpa men blev mer och mer övertygade om att det var en fälla, de ville bara lura ut oss dit för att sedan använda oss i medicinskt tvivelaktiga experimet.





Over and out

PS. Roligaste på hela dagen igår var Lindas 'skit'-incident. Väl framme och parkerade laddar jag upp för att börja lyfta. Linda tittar på mig med allvarlig blick och säger 'Ewe, jag skojar inte jag måste skita nu, böjer jag mig eller tar i så skiter jag i vilket fall' Varpå hon i höga klackar rusar väg mot närmaste butik, ett antal minuter senare kommer hon springades tillbaka, fortfarande vingligt med en stor bal med toapapper under armen. Samtidigt skrattar hon okotrollerat åt sig själv och hela situationen. Allt slutade dock väl. DS

RSS 2.0