Bryssel Nästa!!

På fredag så tar jag och dra till Bryssel, eller ja jag är bara ett mähä från början så är det våran vän Jonna som ska åka dit med en kompis från kasinot som hon jobbar på (Cosmopol) i Göteborg sen ska dom möta upp en kompis i Bryssel så jag hängen igentligen bara på.

Men det ska bli skoj som bara den jag är överlycklig att bara få komma iväg lite.
Jag trodde ju från början att vi skulle till Amsterdam men ack så fel man kunde ha, nära skjuter ingen hare!!

Jag ska hem och packa idag, jag ha gjort en sådan där lista som man gjorde när man var liten när man bockar av 4 par trosor 3 byxor osv..

Jag funderar även på att smörja in mig i sån där "bli lite brun utan sol Dove" innan vå åker så man inte lyser i mörkret av blekhet.

Jag älskar att åka i väg på mini semestrar det är så mysigt varför gör man det så sällan?
När jag var tillsammans med (min) Patrick så gjorde vi det ofta jag sakna det jäkligt mycket det var så härligt att bara sticka iväg 1-3 dagar och bara slappa,shoppa,dricka öl och äta gott.
Lilla nalle(vi kallar honom det för han ser ut som en nallebjörn) han är världens finaste ibland gör man dumma drag i livet undrar om man alltid kommer att ångra det??

Kram på er!!
//Linda



Kommentarer
Postat av: K

Oj, har du druckit? Nu menar jag inte att du inte kan känna så (I know u do) men du brukar inte dela med dig. Tackar. Är vi ännu bättre vänner nu?:)



Puss & Kram

2008-12-09 @ 23:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0