dagens outfit..

vi ska ju inte vara sämre än resterande blogg-sverige. så här ser vi ut idag: lill-Nisse har röd body från H&M och bruna mjukisar från Lindex. Mamma har randig (ap gammal) tröja från Filippa K och svarta Ika-i-rutan brallor från Weekday.

Kommentarer
Postat av: Jeremias

Hej tjejer... Skööön blogg ni har..;)

Ngn av er hade varit inne på min sida o frågat varför jag lagt ner min blogg.. Det va så att min chef hade varit inne på bloggen och läst allting jag håller på med.. Det va ju inte så populärt med tanke på att jag är sjukskriven för en knäoperation. Det blev ett herrrans liv. Sen ringde min kompis Pierres chef och hade också läst i bloggen att han hade varit i Sthlm under tiden han va sjukskriven. Han fick nästan kicken för detta.. Så nu la vi ner den och cheferna ringde igen för att alla på jobbet va så förbannade på dem för att vi la ner den.. Så kan ju avrunda med att man inte är så poppis hos chefen läängre..=) Ha det gott så syns vi i vimlet..;)

2008-12-04 @ 12:08:55
URL: http://vastergatan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vad stor hon har blivit! Vem är snubben som kommenterat ovan? Puss

2008-12-04 @ 16:57:21
Postat av: K

Jag hittade hans blogg av någon anledning. Eller fd blogg, han hade lagt ner den.



Ja visst är hon stor. Tung också:)



PUSS

2008-12-04 @ 19:15:26
Postat av: Jeremias

Oj... Ni är ju lite bekanta.. Fattade det först nu...=) Emmys storayster och Evelina som Carl känner.. sjukaste..aja han hälsar iaf!

2008-12-04 @ 23:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0