Mästerkock

Idag är jag hemmafru och lagar mat åt affärskvinnan Linda. Det blir tacopaj. Mums!

Jag tror faktiskt jag ska skriva ut receptet för den är himla god (då kan vi även inviga vår kategori mat.

Lägg en påse med tacochips i botten på en djup pajform, stek köttfärs och häll på tacokrydda och vatten. Lägg detta över tacochipsen. Blanda 2 dl creme fraiche och 2 dl creme fraiche paprika och chili (ev lite vitlök också). Häll detta på köttfärsen. Skär tomater och lägg över och strö sedan över en påse med riven ost. In i ugnen tills osten har smält. (200 grader) Servera med sallad, gurka och majs.


Skit, nu brände jag köttfärsen.

Overandout

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0