Jag = Keltisk

Igår så blev Evelina allergisk mot min scarves varpå hon kom på att det enda som kunde få bort utslagen var att sola solarium so thats the way it is tänkte vi och traskade in på ett solarium, efter att noga läst på hur ,var,när och vilket solarium man bör välja så kom vi fram till att hon skulle välja ett stå-solarium vilket ingen av oss skådat innan (lantisar som man är).

Jag tog tillfället i akt och fotade hela miraklet så här ska ni få se...

Flashigt namn för att vara ett solarium inte sant??

Ne jag ska bara gå ut med soporna blev lite rastlös återkommer snarast...

Här gör jag (E) ett snabbinlägg medans Linda (my biatch) gör te åt mig=). Det har visat sig att jag jobbar 170(!) timmar i månaden vilket raserar mina tidigare beräkningar om hur många timmar jag har kvar till pension. Suck...., kollade till Linda och det visade sig att hon hade ett eget sätt att koka te Suck.

Japp tillbaka igen det är ju faan att den där evelina ska hinna emellan ja aj åter igen till solarie historien här kommer även en bild på stå-solariet..


Vid beskrivningen av solariet så beskrevs Evelina som mörkeurope vilket vi inte tyckte va så konstigt och sen när vi skulle kolla in min så visade det sig att jag beskrevs kort och gott som keltisk, ni kan själva se min beskrivning längst upp på bilden..


Efter detta så tänker man ju jaha hur länge ska jag sola då???? då läser jag denna rekomendationen..


Jaha jag bör alltså undvika sol och solarium helt det är tacken det, funderade på att gå och köpa en burk skokräm att smörja in mig det verkar ju vara den enda lösningen.
Tur att jag hittat min nya bästa vän som heter Dove(hudkräm med lite brun utan sol i).
Eller är det helt enkelt bara att bita i det sura äpplet och vara solt och blek.

Tack för mig Puss Puss//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0